„Фондацията”, Орлин Павлов и „Мистик” са част от изненадите на Празника на розата и минералната вода в Павел баня

По покана на кмета на община Павел баня Иса Бесоолу рок бандата „ФОНДАЦИЯТА”, която обединява и малки и големи почитатели на хубавата музика, ще бъде част от Празника на розата и минералната вода тази година. Кирил Маричков („Щурците), Иван Лечев („ФСБ”), Дони (Дони и Момчил), Славчо Николов (Б.Т.Р) и Венко Поромански (група „ТЕ”) ще съберат павелбанци и гостите на града на 12.06.2021 г. на централния площад. В 20:30 часа легендите на българската музика ще изпеят едни от най-обичаните от поколения българи парчета.

„Жителите на нашата община заслужават да съпреживеят един наистина вълнуващ Празник на розата и минералната вода. Тази година сме се постарали да бъде такъв. Програмата ни е наситена със събития и различни инициативи, в които да участват и малки, и големи и още по-големи. Напрегнатата пандемична обстановка миналата година бе причина празникът да бъде много различен от това, което бяхме замислили. Вярвам обаче, че всяко зло е за добро, както казват старите хора, затова тази година се надяваме хората да се забавляват и да забравят за ежедневните си грижи. Искам да подаря на павелбанци Празник на розата и минералната вода, чрез който в следващата една година – до другия Празник, ще са заредени с положителна емоция”, заяви кметът на Павел баня Иса Бесоолу.

Той разкри също, че в спектакъла по избирането на Царица Роза на 10.06.2021 г. ще участва още една звезда на българската музика – енергичният и талантлив певец и актьор Орлин Павлов, който ще бъде и водещ на церемонията по избора на Царица на розите. Дългоочакваното събитие няма да мине и без прекрасните момичета от струнния квартет  „Мистик”, които ще подарят на публиката едни от най-прекрасните си музикални изпълнения.