Павел баня избра Царица Роза 2021

Габриела Касева е Царица Роза – Павел баня 2021. Тя бе избрана след онлайн гласуване и спечели 1311 гласа. Нейна първа подгласничка стана Петя Дончева с 1205 гласа. Онлайн вотът отреди втора подгласничка на Царица Роза да бъде Цветелина Петрова, която получи 731 гласа.

Новата Царица Роза бе коронясана лично от кмета на Павел баня Иса Бесоолу, който й подари и златно колие. Община Павел баня осигури за всички 12 участнички ваучери за спортно облекло и подарък – декоративна роза – символ на Долината и Павел баня.

Съгласно приетия статут Царица Роза – Павел баня става представително лице на Общината до следващия Празник на розата и минералната вода през юни 2022 г. През това време тя може да придружава кмета Иса Бесоолу при гостуване на делегации и официални срещи у нас и в чужбина и да представя Павел баня на конкурса за избор на Царица на долината на розите.

Тази вечер, за първи път в провеждането на конкурса Царица Роза, на сцената се качиха и кандидатите за Цар на минералната вода. Кой от шестимата претенденти за короната ще е получил най-голям брой гласове в онлайн гласуването, ще стане ясно в 12:00 часа в събота – 12.06.2021 г.

Гласуването за Цар на минералната вода започва утре – 11.06. За него Община Павел баня осигурява парична награда, а за всички кандидати – ваучер за спортно облекло.