Платформата е-просвета е безплатна за 30 дни

Четвъртата вълна от COVID-19 в България отново изпрати много ученици по домовете им, за да продължат обучението си в дистанционна форма. В този контекст стартира нова кампания за 30-дневен безплатен достъп до платформата е-просвета и всички нейни ресурси за онлайн обучение.

Електронното училище на България навлиза уверено в своята втора учебна година, тъй като на 20 октомври получи и престижната награда за най-добри учебни материали в Европа BELMA за 2021 гна Международния панаир на книгата във Франкфурт, Германия.

Безплатен тестов период от 30 дни ще получат всички, абонирали се за платформата в периода между 20 октомври и 18 ноември 2021 г. с месечен, едногодишен или двугодишен абонамент. Безплатният период започва да тече от датата на покупката, а при прекратяване преди края му, потребителите не дължат неустойки.

Всички абонаменти, направени в рамките на кампанията „Вземи и тествай безплатно”, ще продължат като редовна платена услуга, след като изтече тестовият период, ако не бъдат прекратени преди това по съответния ред. По време на тестовия период, както и след него, могат да бъдат използвани всички видеoклипове, тестове, упражнения, образователни игри и други учебни помагала, които правят обучението онлайн ефективно и забавно.