ВК „Казанлък“ започват кампания „Аз съм „Казанлък Волей“

За първи път в своята история, Волейболен Клуб „Казанлък“  започва участие в международен турнир за Купата на претендентите в Европа.

Предвид динамичната обстановка, от клуба стартират кампания за събирането на средства за участия на женския отбор в предстоящите първенства в България и в чужбина.

За поредна година Волейболен Клуб „Казанлък“  ще защитава мястото си сред най-добрите български отбори в женското направление за всички възрастови групи.

Предвид обстановка на продължаваща пандемия от коронавирус и поставените високи цели пред клуба, започва кампанията „Аз съм “Казанлък Волей“.

Волейболният клуб търси  подкрепа за обезпечаване на участията на женския отбор в предстоящите първенства в България и в чужбина.

Спортистите ще отбележат дебют в европейските клубни турнири, като ще играят в третия по сила турнир – за Купата на претендентите (Challenge Cup).

Волейболен Клуб „Казанлък“ отправя призив към съмишленици на отбора за най-важните си каузи през 2021 и 2022 година – достойно представяне на клуба и града на розите в силните турнири и да затвърди мястото си сред елита.

Всеки желлаещ да помогне на отбора може дари средства по банкова сметка.