Кметът Живко Тодоров: Гласувах да има стабилно правителство, което да може да помага на хората

В началото на днешния изборен ден в 68-ма Секционна избирателна комисия, кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров упражни правото си на глас. “Гласувам най-вече да има стабилно правителство, което да може да помага на хората, живеещи в България. Защото кризата е много сериозна както в здравен, така и в икономически аспект и имаме нужда от стабилно правителство, което да води държавата напред”, каза минути след като гласува градоначалникът.

Той изрази надежда повече хора да упражнят правото си на вот и да го направят с мисъл за държавата. „Бих искал да има повече консенсус, да няма тази конфронтация, която се зароди в последната една година. Защото тя не води до нищо добро, напротив води до задълбочаване на проблемите”, категоричен е Тодоров.

Кметът допълни, че иска политическите партии да бъдат много по-разумни и да си дадат сметка, че те си играят със съдбата на хората, а не със собствената си съдба. „Нека да направят така, че в парламента да се работи за хората, а не за интереса на партиите”, допълни Живко Тодоров.