Стара Загора е домакин на международен бизнес форум с участието на корейски компании

На 24 февруари Стара Загора ще бъде домакин на международен бизнес форум с участието на корейски компании и представители на местния бизнес, със съдействието на Корейската агенция за насърчаване на търговията и инвестициите (KOTRA). Организатори на събитието са KOTRA, с подкрепата на Община Стара Загора, и КРИБ – Стара Загора.

Първата част от събитието ще се проведе от 9:00 часа в Бест Бутик Хотел, където представители на местния бизнес и корейски компании ще осъществят двустранни срещи с цел създаване на бизнес партньорства. Всяка компания, която проявява интерес, трябва да изпрати апликационна форма, която ще определи и сферата на дейност на потенциалното сътрудничество.

Втората част от събитието ще се проведе от 14:00 часа в зала „П.Р.Славейков” на Община Стара Загора, където ще бъде представен опитът на корейските компании в дигитализирането на селското стопанство и нейното модерно управление.

При желание от Ваша страна да присъствате, моля да попълнете апликационните форми за всяка едно от двете части на събитието и да ги изпратете в срок до 31 януари 2022 г. на p.m.doneva@starazagora.bg

Поради настоящите противоепидемични мерки броят на присъстващите на двете части на събитието ще бъде ограничен.

Всички присъстващи следва да представят зелен сертификат или отрицателен резултат от направен тест за COVID-19, съгласно законоустановените мерки в страната.