Зорница Генчева, агент в RE/MAX: Когато работиш това, което наистина обичаш, няма да имаш нито един работен ден в живота си

Здравейте, казвам се Зорница Генчева, на 35 години съм, от град Стара Загора. Завършила съм висше образование, магистър “Връзки с обществеността ” и магистър “Финанси и счетоводство”. Семейна съм, с едно дете. Аз съм работеща жена и майка, но това не ми пречи да давам 100 процента от себе си. Избрах да бъда част от екипа на RE/MAX, защото това е един от най-известните брандове в недвижимите имоти в Европа и в цял свят. Тук фокусът е върху хората – клиентите, агентите, собствениците на агенции. RE/MAX осигурява постоянно висок стандарт на обслужване в недвижимите имоти на всички свои клиенти.
Ако имате големи планове, аз като агент от RЕ/MAX мога да Ви помогна. Ще ви насоча към най-добрите райони за живеене. Обещавам да установим и поддържаме честни взаимоотношения чрез свободна комуникация. Целта ми е да демонстрирам положително отношение и да общувам с онези, които вярват, че отношението е всичко. Уверявам ви, че ще предоставя обслужване с несравнимо качество и с най-висока степен на професионализъм.

Защо реших да стана Агент на недвижими имоти ли?
– Харесва ми това, че работя с много хора. Обичам разнообразието и динамиката в работата си, която за мен е истинско приключение. Общувам с прекрасни и различни хора, от които всеки ден аз самата научавам много! Работата в екип ме зарежда, още повече, че ние сме като едно истинско семейство. По този начин се чувствам полезна и ставам все по-добра.
Не ми харесват лесните обещания, плъзгането по повърхността, стереотипите, предварително зададените решения, неразбирането на комплексността на хората като личности и техните взаимоотношения. Винаги съм искала да бъда пълноценна в живота и кариерата си и тази професия ми дава това. Това за мен е правилната позиция – да работя с удоволствие и да се чувствам сигурна в нещата, които умея.

Каква е формулата ми за успешна кариера ли?
-Да ходя с желание, с удоволствие и нетърпение на работа и да изпитвам същото усещане, както и когато се прибирам вкъщи. Това за мен е ключът за баланс между кариерата и семейството. Аз съм не само удовлетворена от това, което върша, а се чувствам истински щастлива, че следвам призванието си и правя това, което обичам. Доказателство за това са блясъкът и страстта в очите ми. Мисля, че с качествата, които притежавам, и които трябва да притежава всеки един агент на недвижими имоти, като любознателност, коректност, умения за общуване, бързи реакции, толерантност и такт, ще ви убедя, че можем заедно да следваме мечтите ви и да намерим вашият дом, който да е творение на чувствата и представите ви. Ако искате да бъдете в крак с времето, имате нужда от съвета на специалист, аз ще ви докажа как всеки детайл, всъщност превръща нашия дом в МЕЧТАНИЯ ДОМ. Изграждането на взаимно доверие е основен принцип в работата ми с клиенти!

Как започва работният ми ден ли?
-С много кафе, а после и с много работа! Динамиката е огромна, но тъкмо това много ми харесва и ме зарежда още повече. Следвам максимата, че добрият агент на недвижими имоти трябва да е широкоспектърна личност, да познава изцяло процеса по покупко-продажба и да е достатъчно компетентен да отговори на потребностите на клиента, да е искрен и открит в комуникацията си с клиенти и партньори, защото всяко друго поведение може да има само кратковременни резултати.

Зорница Генчева, агент на недвижими имоти в RE/MAX

+359 87 890 8889