24 са точките в дневния ред на заседание на ОбС Казанлък през февруари

24 точки ще разгледа на предстоящата сесия на Общинският  съвет на Казанлък .

Сред точките в проекта за дневен ред е решение относно Отчет за дейността на фондацията за 2021 г. и Проект за бюджет на Фондация ”Чудомир” за 2022 г., както и избор на Управителен и Контролен съвет на сдружението с Мандат 2022-2025 година.

Съветниците ще обсъждат и проект за учредяване на безвъзмездно право на ползване, за срок от 5  години, на имот общинска собственост, част от самостоятелен обект в сграда на Общинска организация ”Съюз на инвалидите в България”, находящ се на ул. ”Любомир Кабакчиев” 6 в Казанлък.

Сред точките в дневния ред са и решение относно откриване на процедура по провеждане на конкурс за управител на публично предприятие ”Многопрофилна болница за активно лечение – Д-р ”Христо Стамболски”.

Ще бъде обсъден и проект за приемане на Наредба за изменение и допълнение на Наредба №9 за условията и реда за записване, отписване и преместване на деца в общинските детски градини на територията на община Казанлък.

Заседанието ще се проведе 24.02.2022 г. от 09:30 часа, в зала ”Инфра” при спазване на всички противоепидемични мерки за безопастност.