Лили Иванова разпродаде само за 30 часа концерта си в Стара Загора!

Нов рекорд отбеляза Лили Иванова! Концертът на поп примата в Стара Загора навръх Съединението бе разпродаден за по-малко от ден и половина.

Новината за поредния, 32-ри концерт от Национално турне 2022, бе обявена в сряда сутринта. В четвъртък следобед билети вече нямаше.

Изявата е специална, не само заради датата на националния празник, а и поради честта, която се пада именно на Лили – официално да открие обновения летен театър в Стара Загора. Кметът на града под липите г-н Живко Тодоров лично избира примата за първия изпълнител, който да вдъхне живот след ремонта. Със сигурност тя ще зареди театъра с енергията, която само тя владее.

Освен това пожеланията, извиращи от сърцето на Лили, се сбъдват. Последната среща на примата със старозагорската публика беше през 2017 г., отново в Летния театър, на която тя пожела на жителите и гостите на града едно модерно съоръжение на открито за култура. Пет години по-късно именно певицата ще открие ремонтирания Летен театър, който ще разполага с 1680 места!

И всички тези 1650 места вече за заети от фенове на Лили от града и цялата околия. Подобно нещо не се е случвало у нас, затова е своеобразен рекорд за примата, която се превърна в най-купувания изпълнител в Ивентим в началото на годината, когато датите на ТУРНЕ 2022 станаха известни.

Националното турне на Лили обикаля 29 града с 32 концерта – нещо, което не е правено никога досега у нас! Турне в подобен мащаб може да си позволи само изпълнител от световна величина, какъвто несъмнено е ЛИЛИ!

На сцената в Стара Загора на 6 септември ще бъдат музикантите от Li Orchestra Ангел Дюлгеров – китари и цигулка, Огнян Енев – пиано, Орлин Цветанов – цигулка, Иван Йорданов-Чери – китари, Веселин Веселинов-Еко – контрабас и бас китара, Росен Ватев – ударни и перкусии и LaTiDa – беквокали.