Кметът Иса Бесоолу кани актьори от „Татковци” на сцената в Павел баня

По покана на кмета на община Павел баня Иса Бесоолу през септември в балнеоложкия град ще гостува театралното представление „Петък вечер”. В спектакъла участват четирима актьори от сериала по БТВ „Татковци”, сред които и павелбанецът Христо Пъдев. Той, заедно с Павел Иванов, Стоян Дойчев и Филип Буков, ще се качат на сцената в НЧ „Напред -1903″ в края на септември, като допълнително Община Павел баня ще обяви деня и часа.

Четиримата ще разкажат на местната публика за бленуваната петък вечер, в която все по-рядко им се удава да се забавляват, влизайки в различни роли. Петък вечер за героите на Пъдев, Иванов, Дойчев и Буков се е превърнала в една от най-смелите им мечти. Те ще разкрият как може да мине тя – от подготовката за излизането до намирането на вратата на дома и уцелването на ключалката на следващата сутрин.

Режисьор на спектакъла е Ивайло Ненов. Автори са Ваня ГеоргиеваНиколай Ангелов и още една камара батковци, както се шегуват от екипа. Александър Деянов – Skiller е композитор на музиката и аудио ефектите на “Петък вечер”, а публиката ще се изненада от изпълнението им от актьорите на живо.