61-ва “ Стрямска механизирана бригада“ обявява конкурс за детска рисунка „Аз обичам България”

По случай 30 години от създаването на 61-ва Стрямска механизирана бригада, тържественото честване на юбилея ще бележат редица мероприятия, като първото от тях е обявяване на конкурс за детска рисунка на тема: „Аз обичам България” или „Стремци – минало и настояще”.

Условията за участие са рисунките да бъдат на кадастрон с размери до формат А3 със средства за рисуване по избор и да съдържат следната информация: трите имена на участника, възраст, телефон за връзка

Като участниците са разпределени в три възрастови групи: 5 – 8 години, 9-14 години, 15-18 години
Началото на конкурса е на 29.08.2022 г. като рисунки ще могат да бъдат изпращани до 08.09.2022 г. за район Казанлък в Аулата на 61 механизирана бригада, а за район Карлово в зали „Стремци”.

Награждаването на победителите ще се състои на 12.09.2022 г. в зала „Стремци”, където ще бъдат обявени резултатите от конкурса. Най-изявилите се участници ще получат награди и грамоти за призовите места, а всички останали грамоти за участие в конкурса.

13-18 септември ще бъде представена Изложба на всички рисунки в парка до Информационен център – град Казанлък, след което експозицията ще бъде показана и в Градска художествена галерия – град Карлово от 19-25 септември т.г.