Продължаваме Промяната“ регистрира листата си с кандидати за народни представители в Стара Загора

Коалиция „Продължаваме Промяната“ регистрира листата си с кандидати за народни представители в Районната избирателна комисия в Стара Загора. Документите внесе водачът и бивш народен представител от 47-я парламент Радослав Рибарски.

 

На второ място в листата е Радослав Василев – народен представител от 47-я парламент, член на Комисията по труд и социална политика и на Комисията по външна политика. Трети е Армин Саркисян – предприемач със собствен бизнес и сериозен опит в международния бизнес. Четвърти е Васил Томов от Казанлък, собственик и управител на една от големите козметични компании в Града на розите. В листата е и бившият областен управител на Стара Загора проф. Наско Василев, отличената с наградата „Анастасия Тошева“ за Млад учител за 2021 година Теодора Нончева, юристи и бизнесмени.

 

„В листата има както познати имена от предишните избори, така и нови лица. Ще водим отново позитивна кампания, а целта ни е по-добър резултат от този на предходните избори“, коментира Радослав Рибарски.

 

Кандидати за народни представители на коалиция „Продължаваме Промяната“

 

1.Радослав Рибарски – на 39 години. Народен представител в 47-ия парламент. Председател на Комисията по енергетика, член на Комисията по отбрана. Професионалният му опит към момента е основно в сектор енергетика и машиностроене. Интересът му към иновативните технологии, в началото го насочва към възобновяемите енергийни проекти. Най-ценен и задълбочен опит в енергетиката добива чрез работата си по международни проекти в областта на ТЕЦ и оползотворяване на отпадъци.

 

2.Радослав Василев – на 30 години от град Раднево. Работил е в сферата на търговията и маркетинга. Преди три години се завръща в Стара Загора, за да развива фирма с дейност – външна и печатна реклама. Народен представител в 47-то Народно събрание, член на Комисията по външна политика и на Комисията по труд и социална политика.

 

  1. Армин Саркисян е на 43 години. Собственик е на иновативно производство в община Опан. Има сериозен опит в международния бизнес.

 

  1. Васил Томов – Васил Томов е предприемач от гр. Казанлък. Завършил е “Бизнес администрация” в университета Кентърбъри, Кент. Има собствен бизнес свързан с производството на козметични продукти и продукти за дома. Живее и работи в Казанлък.

 

  1. Проф. Наско Василев – Дългогодишен преподавател по Ветеринарна медицина, професор от 2013 година. Бил е заместник ректор на Тракийския университет, заместник декан на Ветеринарномедицински факултет. Областен управител на Стара Загора от декември 2021 до август 2022.

 

  1. Йонко Йовчев – е на 36 години от Стара Загора. Понастоящем се занимава с търговия с индустриална техника, като участва активно в проектите по модернизация и оптимизация в големите частни производствени компании в региона. Заедно с това консултира частни и бизнес клиенти в сферата на управлението на финансите.

 

7.Владимир Етов – на 56 години. Повече от 25 години работи в Марица Изток. Еколог е по професия.

 

8.Станислав Бойчев – Софтуерният инженер Станислав Бойчев е роден в град Стара Загора. Работи като консултант и разработчик на софтуер към международни компании. Има опит в стартиращи и иновативни фирми в сферата на българското образование, финансите, транспорта и рекламата.

 

9.Теодора Нончева – Учител в гимназиален етап, преподава предмети с практическа насоченост в професионални направления, свързани с компютърните науки.

 

  1. Диляна Начева – Икономист и предприемач в областта на търговията. Развива бизнес с контрагенти в България и чуждестранни партньори.

 

  1. Ива Михайлова – Родена в Пловдив, дългогодишен адвокат с богат опит в областта на наказателното право.

 

  1. Стефан Желев – Юрист, работи в правен отдел на “Мини Марица – изток” ЕАД от 24 години. Практикува в областта на търговското и облигационно право, и в областта на закона за обществените поръчки. Женен с една дъщеря.