Търговското изложение С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО отново в Стара Загора

Традиционното есенно търговско изложение – базар С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще се проведе от 17 до 22 октомври в Стара Загора, за да зарадва своите почитатели и клиенти в града. За шест дни  щандоветев Градската градина ще се превърнат в царство на българската мода, кожени изделия, трикотаж, бижутерия и аксесоари. Както винаги изложението представя актуални за сезона стоки и колекции, с атрактивни цени и специални панаирни отстъпки.

Кожените изделия – дамски и мъжки чанти, раници, портфейли и аксесоари си остават един от най-атрактивните и търсени продукти, които са винаги подходящи и за подарък. Има голям избор от варианти на марки, модели и цени. Все по-често купувачите се ориентират към българското производство, което по качество и дизайн твърдо конкурира вносните модели. Ежедневните и спортни чанти са на много добра цена в зависимост от дизайна и материала, като има и страхотни предложения за ценителите на естествената кожа.

Силно представяне имат щандовете, предлагащи мъжка и дамска мода, спортни и трикотажни облекла, якета. Не са за изпускане специалните панаирни разпродажби и намаления на трикотажни дамски блузи и туники, панталони, чорапени изделия и бельо, бижутерията от сребро и кехлибар, модните аксесоари, могат да бъдат чудесно допълнение към всеки тоалет. Не са забравени и децата – на щандовете на изложението се предлагат бебешки, детски и юношески облекла, бельо и пижами на производствени цени.

Изложението на производителите  С ЛЮБОВ КЪМ БЪЛГАРСКОТО ще работи за вас от 17 до 22 октомври в Градската градина, с работно време от 9.30 до 19:00 часа. Посетете! Изберете българските производители!