21 предложения съдържа дневният ред октомврийската сесия на ОбС- Казанлък

21 точки ще разгледа на предстоящата сесия Общинският  съвет на Казанлък.

Сред точките в проекта за дневен ред е решение относно придобиване на възмездно право на собственост чрез закупуване на частен недвижим имот на ул. ”Войнишка” със средства на общината.

Съветниците ще обсъждат и проект за Поемане на краткосрочен общински дълг с цел реализация на проект: „Изграждане на допълнителен корпус на ППМГ „Никола Обрешков гр. Казанлък“ по Програма за изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища 2020-2022 г.

Ще бъде обсъден и проект за решение относно ровеждане на публични търгове за отдаване под наем за срок от три години на столове за ученическо хранене в ОУ ”Кулата”, ОУ ”Чудомир”, ОУ ”Мати Болгария”, СУ ”Екзарх Антим I”, ОУ ”Св. Паисий Хилендарски”, ОУ ”Георги Кирков” и ОУ ”Н. Й. Вапцаров”, гр. Казанлък, представляващи части от имоти – публична общинска собственост.

Друга точка в дневния ред е проект за провеждане на публично оповестен конкурс за отдаване под наем за срок от 10 години на имот – публична общинска собственост, представляващ тенис кортове и баскетболно игрище.

Заседанието ще се състои присъствено в зала ”Инфра” на 28 октомври 2022 г. от 9:30ч.