Булавто отпразнува 30-ата си годишнина с тържество в Стара Загора

Стара Загора е поредният град, в който Булавто – една от най-успешните и знакови компании в автомобилния бранш в България, отпразнува 30-та си годишнина със свои партньори, клиенти и приятели.
Над 300 гости уважиха празника в базата на Глобалкар – старозагорската компания представител на Toyota.


Булавто е група компании, създадена през 1993 година и развива дейност изцяло в автомобилния бизнес. Групата включва дружества, които предлагат на българския пазар най-реномираните марки леки автомобили, тежкотоварни автомоили, автобуси и специализирана техника. В богатото портфолио и сред партньорите на Булавто са марките Ford Trucks, IVECO, OTOKAR, OK Trucks, KARSAN, TATRA, ASTRA, Piaggio, FASSI, IVECO MAGIRUS, KÄSSBOHRER, IMER, EFE, FPT, SERMAC, JANMIL, VB Airsuspension, Renault, TOYOTA… За това, неслучайно отбелязването на третото десетилетие на компанията е под мотото „30 години БУЛАВТО – успешни решения в транспорта“. „Мисията на Булавто е да бъдем важна част от постигането на целите на нашите клиенти, като консултираме избора и доставим превозните средства от всички гами за техния бизнес. Предоставяме продукти, доказали устойчивостта си, качеството и надеждността си във времето. Подхождаме с лично отношение и отговорност към нуждите на всеки клиенти“, заяви управителят на Глобалкар Петър Лефтеров – младши.

За настроението на гостите се погрижи една от най-актуалните звезди на родната музикалната сцена Керана, в компанията на старозагореца Теодор Койчинов. В стихията си зад скарата беше емблематичният Ути Бъчваров, който представи своите кулинарни шедьоври.