Алумни клубът на ГПЧЕ „Ромен Ролан” празнува една година дейност с „Парти в голямото междучасие”

На 24 юни Алумни клубът към ГПЧЕ “Ромен Ролан”, Стара Загора организира благотворително “Парти в голямото междучасие”, с което ще отбележи и една година дейност. То ще се проведе в Летния театър в парк „Митрополит Методий Кусев” от 19:00 часа. Това е третото събитие на завършилите езиковата гимназия под липите.  Входът е с предварително закупени куверти, които са достъпни на фейсбук страницата на клуба – https://www.facebook.com/romainrollandalumniclub

Водещ ще е Цветомир Павлов – комедиант в Комеди Клуб София, който споделя –  „завърших ГПЧЕ “Ромен Ролан” през 2014 г. В никакъв случай не бих бил същият човек, ако не беше Езиковата. Запознах се с най-добрите си приятели и прекарах доста магични години в тази гимназия”.

Основната цел на Алумни клуба е да създаде приемственост между поколенията и да помогне за развитието на настоящите ученици в личностен и професионален план. На събитието екипът на клуба ще разкаже за постигнатото през последната година и какви са следващите им стъпки. Роменролановците ще представят и презентация на основните си инициативи. В края на официалната програма ще се проведат благотворителна лотария и викторина. Всички събрани средства ще бъдат дарение за инициативите на клуба.

Част от програмата на събитието ще е и миксологът Илиян Илиев. Присъстващите ще открият и специално обособено пространство за закупуване на брандирани тениски и суичъри на Алумни клуба.

„Парти в голямото междучасие” се провежда с подкрепата на Община Стара Загора и спонсори.