Община Мъглиж подписа нов договор на стойност близо 3 млн. лв.

Кметът на Община Мъглиж д-р Душо Гавазов подписа нов договор по Програмата за развитие на селските райони към Държавен фонд земеделие. Договорът е за “Реконструкция на водопроводната мрежа с цялостно асфалтиране на уличните платна – 4 етап в село Ягода” Проектът възлиза на обща стойност 2 933 700 лева.

“При липсата на общински бюджети това е единственият начин да отговорим като администрация на потребностите на хората. За някои това е проста и рутинна работа, но за тези, които създават проектните документации и отстояват тяхното финансиране, е трудна задача, отнемаща понякога месеци” коментира д-р Гавазов.

Обновяването на уличната и водопроводната мрежа на село Ягода е от особено значение, след като откриването на обновената минерална баня започна да привлича посетители от цялата страна и от чужбина.

Той благодари за положените усилия на целия си екип, а на жителите на Община Мъглиж за доверието и толерантността към позитивите и негативите в управленската му дейност през последните години.