Стани доброволец в третия “Open Buzludzha” фестивал

Включете се като доброволец за фестивала “Open Buzludzha” и разберете повече за паметника и дейностите по неговото опазване от първо лице.

Екипът на проекта работи здраво и търси доброволци да станат част от най-монументалния фестивал между 7-ми и 14-ти август.

Забавлението е гарантирано, както и срещата с много позитивни хора, но и работата е сериозна – ще трябва да бъде преобразена голата поляна във фестивална зона,  да се посрещат, изпращат и обгрижват всички приятели и почитатели на Бузлуджа през фестивалните дни, както и след фестивала да остане на поляната само добро настроение.

Работният процес ще бъде на смени (6-7ч. на ден).

Координатор на събитието е Божо Емануилов. Всеки желаещ да се включи може да се свърже с него на b.emanuilov@gmail.com или звънни на 0888 208 579.

За да помогнете на Божо да планира правилно хората и разпределението на задачите,  изпратете  малко информация за себе си – какви са твоите умения, какво те привлече към доброволческата дейност и с какво би бил най-полезен (с две думи – кратка биография и мотивационно писмо ).

За повече информация по битово-горските въпроси, както и за МОНУМЕНТалния доброволчески пакет, може да пишете в лично съобщение на страницата на Оpen Buzludzha.