Продължава поредицата „Срещи с вдъхновяващи мотиватори” организирана от Превантивно-информационния център по зависимости

ПИЦ по зависимости продължава поредицата си „Срещи с вдъхновяващи мотиватори” и на 22 и 23 юни 2023 г., в актовата зала, ще гостува пътешественичката от Варна – Адриана Обретенова. Тя смело обикаля света сама, с раница на гърба, без предварителни резервации,  а интересните си и емоционални истории и впечатления от приключенията си по шарения свят споделя в книги, илюстрирани с шарени снимки – „Цветовете на света”, „Сънувах Азия” и „Етиопия”. Водена от жаждата за нови непознати земи и светове, досега тя е била в над 100 страни по света.

В Стара Загора Адриана ще се срещне с ученици от шест училища и с тях ще сподели своите щури, смели и решителни преживявания през годините на своите пътешествия, ще им покаже и разкаже за земните красоти и ще им даде един по-различен поглед към екзотиката на посетените земи и срещите с непознатите им жители, ще предизвика у тях желание за следване на нейния любознателен, приключенски и откривателски дух.

Срещите с Адриана Обретенова в актовата зала на ПИЦ по зависимости /ул. „Цар Иван Шишман” № 96/ ще бъде на 22 юни, с начален час 14:30 и 16:00 часа, а на 23 юни, от 14:30ч. – среща с ученици, а от 16:00ч. – с всички, желаещи да чуят повече за пътешествията от Адриана.