51 служители от ОДМВР – Стара Загора са отличени по повод професионалния празник на МВР

Със заповед на министъра на вътрешните работи с обявяване на благодарност е награден служител в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към отдел „Криминална полиция“. Отличието е за личен принос към разкриването на престъпления, свързани със съхранение и разпространение на акцизни стоки без бандерол.

За проявени старание, находчивост, инициативност и професионализъм при изпълнение на служебните си задължения със заповед на директора на ОДМВР – Стара Загора с обявяване на благодарност са отличени двама служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ към отдел „Криминална полиция“, двама техни колеги от РУ – Чирпан и един – от Участък – Лозенец към Второ РУ – Стара Загора. „Писмена похвала“ от директора на ОДМВР-Стара Загора получиха още 45 служители от структурните звена на дирекцията. Отличието е за съществен принос при изпълнение на конкретни професионални задачи.

За проявен професионализъм при изпълнението на служебни задачи свързани с противодействие на престъпността и опазване на обществения ред, със заповед на министъра на вътрешните работи от месец март тази година , с “Почетен знак на МВР” III степен, е награден служител от сектор „Специални тактически действия“ при ОДМВР-Стара Загора.