Национален шампионат по презентиране провежда Международният младежки център в Стара Загора

От 10 до 14 юли в Стара Загора екипът на Международния младежки център реализира първия по рода си Национален шампионат по презентиране. Участие в събитието вземат общо 40  представители на осемте младежки центрове в страната – Стара Загора, Пловдив, Враца, Добрич, Перник, Бургас, Габрово и Монтана.

Форматът на младежкия лагер предоставя възможност на млади хора от цялата страна да демонстрират своите презентационни и ораторски умения, а жури от доказани специалисти оценява техните способности.

По време на шампионата обучителите Минчо Николов, Никол Първанова и Кадрин Хасанов организират мастър класове, в рамките на които младежите от цялата страна могат да надградят своите знания в сферата на комуникационните и презентационните техники.

„Всички участници в Националния шампионат по презентиране са подготвили и показват изключително интересни и актуални теми. Нашата цел е форматът да се превърне в ежегоден”, споделя Моника Тодорова, представител на Международния младежки център в Стара Загора.