Душо Гавазов отново ще се кандидатира за кмет на Община Мъглиж

Кметът на Община Мъглиж, Душо Гавазов, влиза в кметската надпревара през октомври. Това обяви той на личния си профил в социалните мрежи. “Свободата и умението сам да вземаш решения е привилегия, която не всички хора притежават! Винаги съм имал себе си за свободен човек, без авторитети и ментори в живота, разбира се с изключение на Семейството!
Родих се, учих и работих като лекар в Стара Загора, но от 12 години съм в община Мъглиж и сърцето ми остана Тук!
Скъпи приятели,
Поднасям Ви най-искрените си извинения, че Ви занимавам с моите размисли и страсти, но доста слухове в последните 10-12 дни, ме подтикнаха да направя това!
Категорично заявявам желанието и амбицията си да се включа в надпреварата за кмет на Община Мъглиж след 3 месеца, като решението ми е добре осъзнато и лично мое! Заедно започнахме, завършихме и ще завършим в останалите месеци доста неща, но има много други проблеми, които чакат своето решение! А ние показахме, че Заедно знаем и можем повече!
На всички, които се отнасят с уважение към огромните усилия на Моя екип и трудностите, които сме принудени да преодоляваме, огромно и сърдечно БЛАГОДАРЯ! На вечните нихилисти и професионалните оплаквачи – бъдете здрави и дишайте дълбоко – и това ще отмине!, написа Гавазов.