Търсят се учители, медици и индустриални работници в община Казанлък

Най-търсени професии в Казанлък са педагози, медици и работници в индустриалното производство според актуалните предложения на Бюрото по труда.

Обявените свободни работни места са 150, като от тях 38 за кадри с висше образование, 75 за хора със средно и професионална квалификация и 37 за кандидати с основно образование.

При висшистите всички оферти са в сферата на образованието и здравеопазването. Свободни места има за 24 педагози, сред тях 22 са позиции за учители в различните степени – от детските градини, основни, прогимназиални и гимназиални степени на обучение, търсят се двама помощник-директори, възпитател и училищен психолог.

В здравеопазването има обявени шест свободни места за медицински сестри, за двама лекари, без специалност, както и за АГ-специалист, неонатолог, педиатър и невролог.

За търсещите работа със средно образование се предлагат позиции за стругар, машинни оператори, настройчици, монтажисти, заварчици, шлосери, секционен майстор, сондьори и химически лаборанти.

Набират се кадри и за продавач-консултанти, готвач, сладкар и санитари.

За кандидатите с основно образование сред офертите са оператори за вулканизиране на каучукови изделия, работници за навиване на прежда, оператори на преси за метал и трактористи.