Центърът за административно обслужване в Павел баня е с нов облик

С напълно нова визия Центърът за административно обслужване в Павел баня вече посреща жителите на общината. Неговото преустройство и модернизиране стана факт след решението на кмета Иса Бесоолу да направи цялостен ремонт на сградата на кметството. Освен че бе реорганизирано пространството на цялото помещение, бяха сменени настилките и мебелировката.
Новата визия на Центъра се оказа, че радва окото на всички ползващи услугите му, та дори и на преминаващите покрай него. Местните жители споделят, че се наблюдава и подобрение на качеството на предлаганите услуги, към каквото се стремят кметът Бесоолу и служителите от общинска администрация.
Центърът за административно обслужване в Павел баня предоставя на физически и юридически лица над 160 вида административни услуги във всички области на функционална компетентност. Сред предлаганите административни услуги са тези по: кадастър, контрол на строителството, зелена система, местни данъци и такси, нотариална дейност, гражданска регистрация и актосъставяне, селско стопанство и екология, социални дейности, транспорт, туризъм и др.
Центърът за административно обслужване в гр. Павел баня работи всеки делничен ден, без прекъсване, от 8.00 ч. до 17.00 ч. Гишетата за плащане на данъци също са с работно време от понеделник до петък от 08.00 ч. до 17.00 ч. – без прекъсване. В кметствата на територията на община Павел баня работното време на старшите специалисти „Административно обслужване” е от понеделник до петък от 8.00 ч. до 12.00 ч. и от 13.00 ч. до 17.00 часа.