Днес започна изграждане на временно кръгово кръстовище на разклона за кв. „Зора“ в Стара Загора

Днес до входа на кв. „Зора“, на бул. Никола Петков“ в Стара Загора започнаха дейностите по изграждане на временно кръгово кръстовище. То е резултат на съвместните действия на Община Стара Загора и Агенция “Пътна инфраструктура“ за обезопасяване на кръстовището за кв. „Зора“ на главен път II-66 Стара Загора-Нова Загора. Директорът на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Лазар Христов увери, че полицейски служители ще бъдат на място при изграждането на съоръжението през деня, ако се наложи и през нощта. Кметът на община Стара Загора Живко Тодоров благодари на директора на полицията за засиленото полицейско присъствие и завишения пътен контрол.

Граждани изказаха благодарност към ст. комисар Христов за предприетите действия от страна полицията и нулевата толерантност към високите скорости.

В квартал „Зора“ бяха директорът на ОДМВР-Стара Загора ст. комисар Лазар Христов, кметът на община Стара Загора Живко Тодоров, заместник-кметовете и секретаря на Община Стара Загора, представители на фирмата изпълнител, която ще изгражда съоръжението, граждани.