От 1-ви август се ограничава преминаването по част от бул. “Славянски”

От 1 август до 10 септември, във връзка с изпълнение на монтажни дейности по проект за реконструкция на водопроводната мрежа в Стара Загора, осъществяван от „Водоснабдяване и канализация” ЕООД по Оперативна програма „Околна среда”, ще се ограничи преминаването на автомобили по част от бул. „Славянски”. Поетапно ще се спира движението на личен, обществен, договориран транспорт и на МПС, извършващи транспорт за собствена сметка – в участъка от западното кръгово кръстовище, находящо се до магазин „Практис” до ул. „Петър Парчевич”. Дейностите няма да влияят на шофирането в кръговото кръстовище, а кръстовищата с ул. „Кольо Ганчев” и ул. „Петър Парчевич” ще бъдат кратковременно недостъпни.

Променя се маршрутът на движение на автобусна линия № 65. Движението на автобусите ще се изпълнява по ул. „Генерал Гурко”, бул. „Св. Патриарх Евтимий” и бул. „Цар Симеон Велики” – в двете посоки.

Спирките, които няма да обслужва автобусна линия № 65, са: „Мериан Палас”, „Автогара” и „МБАЛ Тракия”.

До 14 август е преустановено движението на МПС и по част от ул. „Братя Жекови” в участъка от бул. „Митрополит Методий Кусев” до ул. „Димитър Наумов”. Дейностите се извършват поетапно, без да се ограничава движението в кръстовищата с бул. „Митрополит Методий Кусев”, бул. „Руски” и ул. „Димитър Наумов”. Строително- монтажните работи с възпрепятстване на уличното движение се извършват за времето от 8.00ч. до 17.00 ч.

Община Стара Загора се извинява за причиненото неудобство и апелира водачите на МПС да шофират с повишено внимание.