Болница „Тракия“ дава началото на Национална здравна кампания „Предай нататък“

Болница „Тракия“ става инициатор на национална кампания, наречена „Предай нататък“, която ще обедини в името на здравето лекари и пациенти от цялата страна. За целта екипът на Болница „Тракия“ подготви специална „Кутия на здравето“, в която своите послания за здраве и надежда ще поставят пациенти, които са се възползвали от безплатните медицински прегледи, осигурени по време на кампанията в продължение на 1 месец.

В края на кампанията в Болница „Тракия“ „Кутията на здравето“ ще бъде предадена на друго лечебно заведение, което избере да подкрепи инициативата ни и да продължи каузата, на която всеки лекар се е обрекъл – да помага на хората. Така вярваме, че „Кутията на здравето“ ще обиколи много градове в страната и ще помогне на много хора.

Първи в инициативата се включват лекари с различни специалности от Болница „Тракия“. На 15 ноември безплатни профилактични прегледи ще извърши в кабинета си кардиологът д-р Дичко Дичев в часовете от 14.30 до 16.30 часа. Кабинетът се намира в сградата на Болница „Тракия“ – Парк на ул. „Дунав“1 (над стадион Берое).

На 16 ноември с прегледи се включват УНГ специалистите от Болница „Тракия“ – Център, които ще преглеждат от 11.00 до 13.00 часа в кабинета на партера на лечебното заведение на бул. „Патриарх Евтимий“ 84.

На 17 ноември от 11.00 до 14.00 часа в кабинета си по клинична психология в Болница „Тракия“ – Парк ще приема психологът Радост Овагимян.

На 18 ноември от 9.30 ч. до 12.00 ч. в АГ кабинета на МЦ “Трета Поликлиника” на бул.”Патриарх Евтимий ” 86, лекари от отделението по „Акушерство и гинекология“ на Болница „Тракия“ ще преглеждат пациенти.

Телефонът за запазване на часове е 042/987 777.

Със серията от безплатни прегледи при различни специалисти инициативата „Предай нататък“ има за цел да насочи общественото внимание към факта, че превенцията и навременната диагноза в медицината са водещи за предотвратяване и преодоляване на редица заболявания, включително смъртоносни. Така в продължение на един месец, специалисти от всички отделения на болницата, приела кампанията „Предай нататък“ за своя кауза“, ще се отдадат на благородната кауза да приемат пациенти безвъзмездно.

Графикът на безплатните прегледи в Болница „Тракия“ можете да следите във фейсбук страницата на болница „Тракия“ (https://www.facebook.com/bolnicatrakia).

„Предай нататък“ е добро, вяра и надежда! Вашето здраве е важно за нас! Бъдете отговорни и вие и направете своя профилактичен медицински преглед. По-добре днес!