Коледната елха в Казанлък ще грейне на 8 декември

Белобрадият старец и неговите помощници ще поздравят малки и големи  в Казанлък в навечерито на Коледно-Новогодишните празници.

На осми декември петък, 16,30 ч. на площад „Севтополис“ ще грейнат светлините на Коледното дърво и ще посрещнем заедно духа на Коледа и Коледно-Новогодишна фиеста на децата на града на розите.

Във веселие с музикална програма ще се включат Станимир Нанчев – Стенли и деца от Вокална група „Искрица“ с музикален педагог Стефка Денева; Специални гости на тържество ще бъдат световноизвестният DJ Brooks – Нидерландия, а кулминация на вечерта ще бъдат празничните фойерверки.

В празнична украса ще светнат и трите входни артерии на Казанлък – от изток, запад и север, а на юг до надлеза към „Арсенал“ ще бъдат поставени специални елементи. LED-осветителни тела, колесницата на Дядо Коледа и самият той, светещи еленчета, детски кът и други красиви елементи ще създадат Коледната приказка в Казанлък. До момента са поставени голяма част от съоръженията, които ще допринасят за празничното настроение на казанлъчани. Града на розите има една от най-атрактивните коледни украси, която допринася за коледното настроение на малки и големи.