ГЕРБ -СДС откри националната си предизборна кампания в Стара Загора

Коалиция ГЕРБ -СДС откри в Стара Загора националната си предизборна кампания. Тя ще премине под мотото: “Стабилна България в Сигурна Европа”. Бяха представени кандидатите за европейски парламент и водачите на листите за Народно събрание. “На 9 юни ние не трябва просто да излезем и извоюваме победа, а да извоюваме голяма победа. България заслужава прав, ясен път напред с номер 22 на изборите”, отбеляза кметът на Стара Загора Живко Тодоров. Водачът на листата за Европейски парламент – Росен Желязков изтъкна успехите на България като пълноправен член на ЕС. Той заяви, че листата на ГЕРБ показва приемственост, устойчивост, мъдрост и успеха на евродепутатите на ГЕРБ до момента.

“Имаме нужда не от каквато и да е победа, а от убедителна и силна. И на тези избори ЕНП ще покаже, че за нас Европа е и ще продължи да бъде сигурен и добър дом за хората. А за нас от ГЕРБ, България е нашият дом. Пет неща ни открояват от другите – опит, резултати, прагматични цели, ценности и лидерство”, заяви Мария Габриел.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов каза пред препълнената зала, че е положил всички усилия да има правителство, да не се отива на избори. “Колкото и лошо да беше, това даваше поне отвън някаква стабилност на България, подчерта Бойко Борисов.

Коалиция ГЕРБ – СДС е под номер 22 в бюлетината.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!