На 14 май 2024 г. в Общински център за култура „Н. Воденичаров“, се състоя традиционното тържествено изпращане на абитуриентите от Випуск 2024 г. на СУ „Гео Милев“ гр. Раднево

На 14 май 2024 г. в Общински център за култура „Н. Воденичаров“, се състоя традиционното тържествено изпращане на абитуриентите от Випуск 2024 г. на СУ „Гео Милев“ гр. Раднево. Концертът беше под надслов „Пред големия път на живота“.
Кметът на община Раднево, инж. Георги Петров лично поздрави абитуриентите и им пожела да сбъднат всичко, за което мечтаят. “С изключително вълнение се обръщам към Вас в един от най-важните моменти в живота на всеки млад човек, когато след дванадесет години на усърдие, ще чуете последния училищен звънец. Вие извървяхте първата важна стъпка от своя живот, сега вече знаещи и можещи, ще сбъдвате мечтите си. До сега училището беше мястото където получавахте знания, учихте се на дисциплина, на отговорност, срещнахте много истински приятели, с които израснахте и имахте възможността да помислите за бъдещето.
Скъпи абитуриенти, приемете моите сърдечни пожелания за здраве и щастие! Бъдете винаги духовно млади, усмихнати, позитивни, изпълнени с мечти и сили да ги постигнете. Доверете се на вътрешния си глас, повярвайте на своите учители и родители и следвайте своето разбиране за красота и развитие!
На добър час, випуск 2024 г.!” – каза градоначалникът.
На дванадесетокласниците беше посветена музикалната програма, която изпълни залата с емоции и аплодисменти.