Fresh fruit спечели Купата на ГЕРБ в Стара Загора по футбол на малки врати

Отборът Fresh fruit спечели Купата на ГЕРБ по футбол на малки врати в 13-ия турнир, организиран от младежката структура на партията в Стара Загора. Тимът победи на финала „Спортинг“ с 4:3. На трето място се класира отборът на ТЕЦ „Марица изток 2“, а на четвърто – „Национал“. В турнирната надпревара участие взеха 12 отбора.

Купата на шампионите връчи общинският ръководител на ГЕРБ в Стара Загора Мартин Мартинов. Той поздрави победителите и благодари на състезателите за оспорваната, но спортсменска игра и за духа, поддържащ футболните традиции в Стара Загора.

Наградите на „Спортинг“ и отбора на ТЕЦ „Марица изток 2“ връчиха кандидатите за народни представители от ГЕРБ – СДС Бояна Манова и Виктория Минчева, а на „Национал“ – областният координатор на младежката структура на ГЕРБ Милен Димитров.

Четирите отбора съобщиха, че ще дарят паричните си награди за благотворителна кауза.

На турнира присъстваха кандидати за народни представители от ГЕРБ – СДС в Старозагорски избирателен район. Те заявиха, че стоят зад ангажимента да продължат инвестициите в подобряването на спортните бази. Ще бъдат изградени още площадки за масов спорт, а всяко училище ще има спортен салон. Ще бъдат обновени и училищните дворове.

За ГЕРБ – СДС на изборите за членове на Европейски парламент и за народни представители на 9 юни се гласува с № 22.

 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!