„Мечо Пух“ на 31 май е премиерата на Детско-юношеска студия за опера и балет

В навечерието на Деня на детето Детско-юношеската студия за опера и балет на Държавна опера-Стара Загора представя своята най-нова постановка на мюзикъла за деца „Мечо Пух” по музика на Александър Йосифов – на 31 май, от 10.30 часа на сцената на Летния театър!

Не пропускайте да се срещнете с любимия на малки и големи герой Мечо Пух, да се впуснете в неговите забавни приключения, да се насладите на мелодичната и жизнерадостна музика, да си подарите много настроение и усмивки!  Ето и творческият екип на спектакъла : Режисьор Жасмина Чолакова, Музикална подготовка Инна Андреева, Хореография Богдана Сергеева, Ивелина Николова и Калин Любенов.

„Мечо Пух” ви очаква на 31 май от 10,30 ч. в Летния театър на Стара Загора!

„Мечо Пух е представление-

за децата забавление.

С разни случки чудновати

и герои все познати.

С песни,танци и игри

ви очаква приключение

за доброто настроение.

“Мечо Пух” ще ви пренесе в света на “Мечопухинопол” – там ви очакват забавни приключения, в които ще откриете: Как приятелите намират опашката на магарето Йори, Какво се случва, когато Мечо Пух среща Пчеличките, Защо Прасчо се преструва на кенгуруто Ру…

Това е една истинска история за приятелството, в която героите разбират, че всяко действие има последствия, но дори и да сгрешиш, ако имаш приятел до себе си, всяка трудност преминава с лекота.”

Жасмина Чолакова, режисьор на спектакъла и ръководител на студията

Приказката за Мечо Пух създава радост и настроение със забавните случки на своите герои. Знаменитата книга на Алън Милн „Мечо Пух”, създадена в далечната 1926 г., е претърпяла различни модификации във филми, театрални и куклени постановки, анимации. Децата на Детско – юношеска студия за опера и балет при Държавна опера-Стара Загора се вживяват в мюзикъла на Александър Йосифов. Талантливият композитор разказва историите на Мечо Пух по забавен начин, който пленява малките зрители и ги кара да заобичат музиката и сценичните изкуства. Песните, веселите случки и игри в мюзикъла се разиграват от деца и това особено допада на публиката, основно от малчугани, а песничките са толкова мелодични, че в края на спектакъла децата вече си ги тананикат.

„Ако някога дойде ден, в който не сме заедно, трябва да знаеш някои неща… Ти си по-смел, отколкото вярваш, по-силен, отколкото изглеждаш и по-умен, отколкото си мислиш. Но най-важното нещо е, че независимо дали сме разделени, аз винаги ще бъда там за теб и винаги ще те обичам!”

Никой не може да бъде по-искрен, по-истински и по-мъдър от Мечо Пух, нали!?