75 години от основаването си отбеляза Детска градина №1 „А. Черковски“

Мероприятието се проведе на 29 май 2024 г. в Общински център за култура „Н. Воденичаров“. Концертът беше под надслов „Дом на радостта“.
Кметът на община Раднево, инж. Георги Петров лично поздрави всички бивши и настоящи учители за всеотдайността и професионализма, с които възпитават своите възпитаници, а на малчуганите пожела здраве и щастливо детство.
„Вече 75 години колективите работят с професионализъм, всеотдайност и творческо вдъхновение за отглеждането и възпитанието на децата на Раднево. През всички тези години Вие усъвършенствате методите на обучение, за да отговорите на изискванията на нашето динамично време. Благословени да са труда и таланта Ви, отдадени на просперитета на детската градина. Пожелавам Ви здраве и сили за осъществяване благородното дело на българското образование. Нека неугасващият творчески дух Ви води напред към нови хоризонти и успехи!“ – каза кметът.
Вълшебната атмосфера успя да трогне и вдъхнови малки и големи, а концертната зала се изпълни с музика, песни, танци, пъстри цветове и щастливи усмивки.