Община Раднево се присъединява към националната кампания „Да изчистим България заедно”

Община Раднево се присъединява към националната кампания „Да изчистим България заедно”. Инициативата подета от bTV Меdia Group, се превърна в най-мащабния обществен проект в страната. Целта е заедно да обединим усилия, за да бъдат градовете и селата ни по-чисти, за да опазим българската природа и да провокираме общественото съзнание към отговорност.
Ръководството на Община Раднево се присъединява към националната изява, като призовава гражданите и представителите на училища, детски градини, неправителствени организации, институции, фирми, клубове, офиси и други да проявят гражданска активност и да се включат в инициативата! Нашето мото ще е „Да почистим заедно Община Раднево, но не само на 14-ти септември. Нека я направим заедно чиста, приветлива и уютна!“.
Любовта към родното ни място задължава да се отнесем отговорно към инициативата и да бъдем съвестни граждани. Нека всеки даде своя принос, за да направим заобикалящия ни свят по-чист и по-приветлив! Но нека направим това не просто само веднъж в годината и не само в този един ден! Нека поддържаме чисто населеното си място през цялата година!