Коледа за едно дете

“Г-жо, благодаря Ви за всичко!”
Така каза малкият 12-годишен Георги от 5Б клас на неговата бивша класна пред Лео Кадели .
Г-жа Симанова е учител на 5-то ОУ “Митьо Станев”-Стара Загора. Тази прекрасна дама се е обърнала към Кадели снощи, за да помогне на нейн ученик, за когото няма Дядо Коледа. ,,Разбира се, че на минутата беше решено да му помогнем на Георги и това днес вече е факт. Дадохме му цял кашон лакомства, подаръци и чисто нов таблет. В него видяхме една уникална детска щастлива усмивка, усмивка, която неговата учителка не беше виждала от години. ,,-споделя Лео.Той се обърна към нея с думите “Г-жо, благодаря Ви за всичко, което правите за мен!”. На нас доброволците ни стана много мило и мъчно, че това дете в нужда е възпитано толкова добре, а мъчно заради това, че има деца в подобно положение без Коледа, без топъл обяд в училище, а някои и без родители. Прегърнахме го и му обещахме, че отново ще се видим.
Георги има учебници и топъл обяд благодарение на тази госпожа на неговия учител и родителите на другите деца. Майката и бащата на Георги са със заболяване, с много малки пенсии и ужасно скъпи лекарства.
Георги, обещавам, че ще сме до теб, аз и моите приятели!
Приятели, споделете поста да видят другите деца, че трябва да благодарни за това, което имат. — in Stara Zagora, Bulgaria.,,-пише Лео .