Георги Михов е новият председател на Младежкото обединение на БСП в Казанлък

Младите социалисти в Казанлък избраха единодушно за свой лидер досегашният си секретар на МО в БСП 27-годишният Георги Михов. Това стана на събрание на Обединението в БСП, чийто мандат на ръководните органи е две години. Младите гласуваха и за Галин Николов да бъде заместник-председател и Харалан Киров – за секретар.

„За успешната ни дейност са нужни усилията на всеки млад социалист, както взаимодействието със социалистите в активна възраст, това ще гарантира конкретни политики и ползотворен  политически дебат. Само така ще сме полезни на хората и  обществото”, каза новоизбраният председател Георги Михов.

Досегашният председател на казанлъшкото Младежко обединение Мария Бресковска, която навършва 35 години, предавайки мандата на новото ръководство заяви, че  „приемствеността и инициативността са  от изключителна важност за успеха на младежката политика”. Тя отчете двугодишния период и връчи грамоти за активната и ползотворна дейност на Теодора Иванова, Александър Касапов, Николай Тенев, Милен Андонов и Ивайло Антонов.

Събранието избpa Михов и Бресковска за дeлeгaти зa нaциoнaлнaтa ĸoнфepeнция, която ще се проведе на 12 май в София. За  пpeдceдaтeл нa Haциoнaлния cъвeт нa MO бе издигната  номинацията на Николай Бериевски – секретар по международни дейности, а за член на националния съвет на Младежкото обединение номинацията от  Казанлък  е за Мария Бресковска.