„Под небето на Париж“ – стилен концерт на Надя Тончева в първата вечер на „Август е музика“

Изящна и стилна бе първата вечер от тематичните музикални концерти „Август е музика“ на сцена „Фонтаните“ пред Община Стара Загора. Неподражаеми по естетика, с очарователен маниер бяха изпълненията на Надя Тончева и музикантите от струнен квартет – „Hot Club de Plovdiv“. Близо два часа, площадното пространство на Стара Загора бе „Под небето на Париж“. Красивият и чувствен глас на Надя Тончева, съчетан с таланта на пловдивските момчета – виртуозната цигулка на Любомир Толумбаджиев и китарите на Петър Койчев, Момчил Ангелов и Христо Минчев създадоха несравнима атмосфера. Джипси джаз звучене от 30-те години на 20 век, мелодични френски шансони и нова френска музика очарова многобройната публика. Възторжени и с естетско отношение бяха и аплодисментите под небето на Стара Загора.
Следващият концерт от тематичните музикални вечери „Август е музика“ е на 7 август, /сряда/, 20.00 ч., сцена „Фонтаните“ пред Община Стара Загора.
Вокалът Надя Тончева и музикантите – Павел Цонев – пиано, Димитър Вакарелов – китара, Христо Минчев – бас китара и Кристиян Желев – барабани ще заредят августовската вечер с латино емоция. Ще прозвучат мелодии от репертоара на Глория Естефан, Розана, Шер. Ще се върнем назад в годините с музикален коктейл от спомени с песни на Лили Иванова, Мими Николова и много други обичани български изпълнители. За Вас ще танцуват и шампионите по спортни танци от ST Dance club, с ръководител Стефан Дончев.
Очакваме Ви!

Снимка: Община Стара Загора