Респект, благодарност и любов от Болница “Тракия”

За лекарите, за медицинските сестри, за микробиолозите и лаборантите. За специалистите по спешна медицина, за реаниматорите, за анестезиолозите.

За хирурзите, за ортопедите, за специалистите по вътрешни болести, за кардиолозите, за невролозите, за специалистите по детски болести, за образните диагностици, за специалистите по очни и УНГ болести, за рехабилитаторите – за всички, отдаващи дните и нощите си на призванието да бранят човешкия живот. Защото ние хората се разболяваме и да имаме нужда от вашите знания, умения и компетентно мнение не само заради коронавирусната пандемия.

Честит 7 април – Световния ден на Здравето – онова най-скъпо нещо, заради което целият свят днес влага всички сили да брани от един невидим, но не и непобедим нашественик.

Честит Световен ден на Здравето и на неговите стражи – на медиците, които #НеОставатВкъщи, защото във войната със световната пандемия стоят на първата фронтова линия.

Честит професионален празник на тези, които се лишават от своята сигурност, от сигурността на своите семейства и на своите близки. За да защитят всички нас.

Честит 7 април на медиците от Болница „Тракия“ и на всички останали близо 700 служители от здравното заведение! Бъдете здрави и окрилени. Ние вярваме във възможностите на съвременната медицина и че вашето себеотрицание не е напразно!

Честит 7 април – Световен ден на здравето и на здравния работник!