“Берое” се разделя с четирима и чака двама нови през лятото

Спортно-техническото ръководство на „Берое” няма да разчита повече на Виктор Генев, Милен Желев, Яя Меледже и Пиер Фонкю. Договорите на 4-мата изтичат на 31 май и няма да бъдат подновени. Това съобщи спортният директор Валентин Грудев в предаването Инфо Зона на TВ СТЗ. Те няма играят повече за тима, тъй като първенството се очаква да бъде подновено най-рано в началото на юни.
„С Милен Желев имахме първоначална принципна договорка за нов контракт още по време на зимната подготовка. След привличането на Стив Фуртадо, обаче, Милен обяви, че иска да продължи кариерата си в друг отбор. Не са верни информациите, че е ни е извивал ръцете с претенции за по-висока заплата”, сподели Валентин Грудев. Той посочи още, че след решението на Желев се е стигнало до привличането на Джунейт Али от „Нефтохимик” (Бургас). Освен него, от “шейховете” пристига и халфът Радослав Апостолов. Третият нов към момента е бранителят Илиас Хасани.
Спортният директор на „Берое” подчерта, че приоритет в лятната селекция ще бъде привличането на двама крайни нападатели на местата на Педро Еуженио и Рубен Брижидо, като за тези постове се преговаря както с български футболист, така и с чужденци.

Има вариант „Берое“ да доиграе сезона с юноши

 

 

Вижте цялото интервю тук: