Офисът на НАП Стара Загора с нов директор

Териториалният директор на НАП Пловдив, Венелин Найденов представи днес новият изпълняващ длъжността директор на офис за обслужване в Стара Загора– г-жа Галена Недкова. „Очакванията ни са да бъдете добър лидер на екип, в което не се и съмняваме. Авторитет и уважение се печелят с професионализъм и компетентност.“, бяха част думите на г-н Найденов.

Г-жа Галена Недкова поема поста от утре, 09 октомври, от г-н Георги Йорданов, чиято трудова биография приключи достойно в НАП.

Новият изпълняващ длъжността директор на офиса в града на липите работи от 26 години в системата на данъчната администрация. Завършила е УНСС – София, специалност икономика на промишлеността. Специализирала е в областта на публичната администрация и управлението: “Управление на администрацията”,“Организация на административната дейност ипроцеси” и “Европейска административна практика”,сертифициран оценител по модела за организационно съвършенство EFQM.

Експерт с дългогодишен опит в ревизионната дейност, търсен съветники колега, доказан специалист с неоспорим авторитет, спечелила доверието на екипите, с които работи.