Промяна в разписанието на вътрешноградските автобусни и тролейбусни линии в Община Стара Загора

В изпълнение на Заповед № РД-01-87 на директора на РЗИ – Стара Загора от 16.03.2021 год. за въвеждане на допълнителни временни противоепидемични мерки на територията на област Стара Загора, считано от 18.03.2021 год. /четвъртък/, вътрешноградските автобусни и тролейбусни линии ще се изпълняват съгласно утвърдените маршрутни разписания за работни, неучебни дни.

Последните курсове на автобусните и тролейбусните линии от вътрешноградския транспорт, ще се изпълняват до 22:00 часа, както е към момента.

Община Стара Загора напомня, че при използване на градския транспорт трябва да се спазват всички въведени мерки за намаляване разпространението на COVID-19 и напомня на пътуващите граждани да спазват висока лична хигиена при пътуване, да носят необходимите предпазни средства, както и да се информират своевременно за актуалните маршрутни разписания на градския и междуградския транспорт.

Актуална информация на разписанието на автобусите и тролейбусите от обществения транспорт може да следите на: https://www.starazagora.bg/bg/gradski-transport