Стартира приемът на документи за кандидатстване в Националната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”

Стартира приемът на документи за кандидатстване в Националната кампания „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми”. Ротаракт клуб Стара Загора осигурява финансиране до 5222лв.

До 27 март двойките, които искат да кандидатстват, е необходимо да изпратят на e-mail адрес: rotaract@iskambebe.bg попълнени и подписани публикуваните документите, които може да откриете в сайта на Фондация “Искам бебе”.

Линк към документите за кандидатстване:
http://iskambebe.bg/index.php?route=layout/news&path=64&news_id=212

Задължително условие към кандидатите е да са жители на община Стара Загора.

На финала на кампанията за всяка от посочените общини, които са взели участие ще бъде избрана по една двойка, която ще получи финансиране на ин витро процедура. В Стара Загора ще бъде избрано едно семейство. Двойката, ще бъде определена чрез жребий в присъствието на нотариус и представители на Ротаракт клуб Стара Загора и Фондация „Искам бебе”, като датата за това ще бъде уточнена допълнително и оповестена на сайта на фондацията.

Напомняме, че общата събрана сума в кампанията „С цвете в ръка срещу репродуктивните проблеми” е 27 429.72лв. Тя беше събрана на 7 и 8 март, когато едновременно в 12 града в страната доброволци от Ротаракт клубовете и Фондация „Искам бебе” подаряваха цветя с благотворителна цел.