Стотици студенти се забавляваха на празника Панорама на Тракийски университет

Празникът Панорама на Тракийски университет изпъстри централния площад на висшето училище с красиви и атрактивни информационни щандове на всички структурни звена. Микроскопи, апарати за измерване на медицински показатели, инженерна апаратура, различни животни и растения, рисуващи и танцуващи, с жестомимичен превод, студенти показаха по най-чаровния начин мултидисциплинарния Тракийски университет.

Научните демонстрации се радваха на голям интерес от страна на посетителите, които не пропуснаха да си направят снимки за спомен от поредното празнично събитие в университета.

Панорамното представяне на факултетите и структурни звена беше последвано от вечерно парти за студентите. След дългата пандемия и липсата на лични контакти, ректорското ръководство на Тракийски университет реши да организира студентско парти за ДОБРЕ ДОШЛИ с участието на Deep Zone Project и студентски бенд Макрофагос. Забавната част продължи до късно вечерта, а за финал сцената на Форума се превърна в дансинг, изпълнена с щастливи и танцуващи студенти.