Пуснаха в продажба виртуални билети за “Берое” – “Янтра”, продължава и набирането на дарения за клуба

ПФК „Берое“ благодари на всички, които закупиха своите виртуални билети за контролните срещи в Турция, както и на онези от вас, които подпомогнаха клуба и чрез обявената банкова сметка! Беройци доказаха своята преданост към любимия отбор в трудния за клуба период. Благодарим ви още веднъж!

Както е известно „Берое“ пусна в продажба ВИРТУАЛНИ билети за своите контролни срещи в Турция. По този начин всеки желаещ ще имаше възможност да подпомогне финансово и морално своя любим отбор. „Берое“ пусна в продажба и виртуални билети за контролата с „Янтра“. Билетите НЕ са за вход на самата среща!

Двубоят е насрочен за събота (12 февруари) и всеки желаещ може да закупи своя от всички каси на Eventim, както и онлайн ТУК

Цената на билета е 10 лв. и няма ограничения в закупената бройка!

Напомняме, че освен това е открита и дарителска банкова сметка към СНЦ „Сдружение за подкрепа на футбола – Берое“, която е още една възможност да бъде подпомогнат любимия клуб. Сметката е с IBAN BG06STSA93000028718966 към Банка ДСК

Разчитаме на доброто желание на всички да подпомогнат нашия любим отбор „Берое“ с откритата дарителска сметка и виртуалните билети за контролните срещи. Така всеки ще може да даде своя принос за каузата.

Благодарим на всички, които помагат и ще подпомогнат любимия отбор!

Само Берое!