Eddis и DJ Teddy Georgo заснеха видео клипа на новата песен „Ето ти”,

Младата надежда на българската поп-фолк сцена Денис Асенов с артистичен псевдоним Eddis и култовия диджей Teddy Georgo, заснеха видеоклипа на песента „Ето ти” в „CLUB 33”.
Това е третата авторска песен на Eddis, който покани Теди в проекта, познат със своя музикален почерк и рап-речитатив. Песента ще излезе в ефира на Великден на Разпети Петък на връх рожденият ден на Eddis на 22 април и ще бъде промотирана в елитния столичен клуб “CLUB 33”.
На Тодоровден популярният диджей отпразнува своя имен ден на снимачната площадка и се отдаде на творчество! Историята на приказната песен е част от живота на Eddis за една преживяна драматична любов. Теди, със своите 4-куплета, успокоява Eddis в песента и приземява всички хвърчащи и зашеметени млади момичета от реалността в живота. В песента Eddis излива чувствата си, а Теди дава добър пример с неговите големи приятелки и любими български изпълнителки – ПРЕСЛАВА и ГАЛЕНА, който са еталон на сцената в България, с перфектна визия и пример за успех.
„Надяваме се песента да се хареса на нашите почитатели, в проекта взеха участие много добри и доказани творци” – споделиха изпълнителите на „Ето ти”.
Текст: Денис Асенов /Еddis/, Кристиян Първанов – /Крис Риска/, Тодор Георгиев /DJ
Teddy Georgo/ и Стоян Григоров /SNG/ .
Музика: Еddis, Йордан Сандов и Християн Запрянов.
Аранжимент: инж. Росен Стоев – /Reptilla Studio/, Иван Ковачев /Balkan Violin/, Тодор
Георгиев /DJ Teddy Georgo/, Eddis и Андрей Чолаков.