Ул.„Съединение“ и ул. „Земеделска“ в Казанлък със затворени участъци до 15.04.2022 г.

Във връзка с изпълнението на проект на „ВиК“ЕООД – Стара Загора в град Казанлък за подмяна на водопроводната и канализационна мрежа се въвежда временна организация и безопасност на движението в района на Манастира от утре  (29.03.2022 г.) до средата на месец април 2022 г. (15.04.2022 г.). Промените ще важат за времето от 08:00часа до 18:00 часа всеки ден.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства  на ул.„Съединение“ в град Казанлък, както следва:

в участъка  от кръстовището с ул.“Вардар“  до кръстовището с ул.„Свобода“ затворено  в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: ул.„Преслав“, ул.„Кайнарджа“, ул.„Москва“ и ул.„Вардар“ към  съществуващата улична мрежа в  града.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на пътните платна в двете посоки за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства  на ул.„Земеделска“ в град Казанлък, както следва:

от кръстовището с ул.„Съединение“ до ул.„ Христо Ботев“ затворено  в двете посоки;

Въвежда се временен режим на движение на МПС- та по обходните булеварди и  улици: ул.„Христо Ботев“ и ул.„Москва“ към  съществуващата улична мрежа в  град Казанлък.