Дара завладява Стара Загора в първия спортен празник за тийнейджъри „SporTeen Day”

Популярната поп изпълнителка Дарина Йотова- Дара ще бъде специален гост на първия по рода си спортен празник за тийнейджъри „SporTeen Day”, който ще се проведе тази събота в парк „Артилерийски”. Любимата на подрастващите певица ще зарадва своите фенове с последните си хитове. В празничния концерт, който е насрочен за 16:00 часа, ще се включат още старозагорски танцови и вокални школи, сред които Хроматикс- група за поп и джаз пеене при НУМСИ „Христина Морфова”, хип хоп школите Scary ShadowZzz и Do it Crew. Зрителите ще се насладят и на спектакъл, изпълняван от балета на Държавна опера Стара Загора. Водещ ще бъде известният изпълнител, танцьор, влогър и инфлуенсър Ballan, който ще поднесе много изненади на своите фенове.

Денят ще бъде открит в 9:00 часа, а програмата включва състезания по различни видове спорт като минифутбол, баскетбол 3×3, волейбол, тенис на корт и дартс. За любителите на по-силовите спортове ще се проведе демонстрация на канадска борба и не на последно място – street workout. В следобедните часове различни клубове свободно ще представят своите спортове за всички, които имат желание да пробват своите умения.

От 14:00 часа младият кмет на Млада Загора Гергана Желева ще запознае присъстващите с проекта  “Пътят към Европа”, който представя по интересен начин програмата “Еразъм +” и възможностите, които тя предлага.