ТД “Орлово гнездо” отбеляза 120-та годишнина с празничен концерт

С тържествен концерт  Туристическото дружество “Орлово гнездо” отбеляза своята 120-та годишнина. Събитието се проведе в  Народното читалище „Искра“ в Казанлък, на което присъстваха настоящи и бивши членове на дружество, представители от Община Казанлък и сдружение “Български туристически съюз”.

По случай годишнината във фоайето на НЧ „Искра“ бяха изложени информационни табла, които разказват за историята и инициативите на организацията, а повече за туристическото дружество “Орлово гнездо” разказа и неговият председател Жельо Желев:

Припомняме, че в началото на 2022 година дружеството организира много различни инициативи по случай своята годишнина, а занапред са подготвили още събития за любителите на туризма и спорта.

Музикални поздрави към дружеството отправиха вокална група за туристически песни “Еко”, местни формации към НЧ “Искра “, както и младежката рок формация Desire.

Всеки любител на планинския туризъм, който желае да бъде част от приключенията на ТД “Орлово гнездо” може да намери информация за бъдещи събития и походи в страницата на организацията в социалните мрежи.