„Бъдеще за децата“ отваря номинациите за едноименните Годишни награди

Сдружение „Бъдеще за децата” за шеста поредна година отваря номинациите за едноименните годишни награди и отново ще бъдат отличени фирми и физически лица, които системно помагат и даряват в подкрепа на децата.

Номинациите са в три категории „Обществена личност“ с цялостен принос за децата на Казанлък, „Бизнес с кауза“ за развитие на корпоративни социални програми и проекти за казанлъшките деца, както и доброволци или професионалисти – учители, педагози, лекари, психолози, организации и собственици на малък и среден бизнес в категория „Приятел на детето“.

Допълнително ще бъдат отличени и три кампании/ инициативи, които са реализирани в подкрепа на децата/ или са с участието на деца/ученици, проекти и/или дейности, които ще са допринесли повишаване благосъстоянието на децата (здравеопазване, спорт, образование, гражданско участие.

Официалната Церемония по награждаването ще се проведе на 16-ти юни.

Инициативата се организира от сдружение „Бъдеще за децата“ с цел да се стимулира дарителството и доброволчеството в подкрепа на каузата – „За децата на Казанлък!”.

Чрез създаването на тази едноименна награда, местната организация, засвидетелства своето уважение към хората – общественици, граждани, приятели на детето, дарители, фирми и граждански структури, които са подкрепили децата.

Всеки желаещ може да номинира чрез попълване на кратък онлайн формуляр на този линк до 30.05.2022г.: https://forms.gle/oZn7Fit2qCcv5mrg8.