Частично затваряне на движението по три улици в кв.“Кулата“ от 26.05.2022г.

От утре – четвъртък, 26.05.2022 г. се въвежда временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно  за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства  на ул.„Старозагорска“  в град Казанлък, както следва:

– в участъка  от кръстовището с бул.„Никола Петков“ до кръстовището с улица без име, разположена от западната страна на МБАЛ„Д-р Христо Стамболски“  движението ще бъде затворено  в посока запад – изток.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните булеварди и улици: бул.„Никола Петков“, ул.„Княз Мирски“, ул.„Старозагорска“ към съществуващата улична мрежа в  града.      

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Максим Горки в град Казанлък както следва:

–         в участъка от кръстовището с ул.“Константин Бозвелиев“ до кръстовището с ул.“Генерал Радецки“ движението ще бъде затворено  в посока запад – изток.

Въвежда се въведе временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Княз Мирски“ и ул.„Генерал Радецки“ към  съществуващата улична мрежа.

Въвежда се временна организация и безопасност на движението със затваряне на едното пътно платно за движение, спиране и паркиране на пътни превозни средства на ул.„Константин Бозвелиев“  в град Казанлък както следва:

–         в участъка от кръстовището с ул.“Княз Мирски“ до кръстовището с ул.“Никола Самев“ движението ще бъде затворено  в посока юг-север.

Въвежда се временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул.„Княз Мирски“, „Емануил Манолов“ и „19-ти февруари“ към  съществуващата улична мрежа в  гр. Казанлък.

Временните промени в движението ще важат от 08:00 ч. утре до 17:00 часа на 05.06.2022г.